Wie ben ik?

Mijn naam is Ingrid Geutskens.

In 1997 ben ik begonnen met de hondenuitlaat Bonifatius. Voorheen heb ik bij een dierenarts gewerkt en 8 jaar bij een dierenopvangcentrum waar honden en katten werden ondergebracht. Vooral bij mijn werk in het dierenasiel merkte ik de vraag naar een oplossing voor honden die een groot deel van de dag alleen thuis moesten blijven. Dat is waarom ik ben begonnen met dit bedrijf. Mijn passie voor dieren en de vraag naar zorg zorgden voor de opkomst van mijn bedrijf. Nu na 26 jaar doe ik dit nog steeds met liefde.  

Heeft u ook even te weinig tijd voor uw hond? Ik help u graag.

img-5204

Mijn liefde voor dieren kan ik uiten in mijn werk. Ik ben blij dat mijn passie, zorgen voor dieren, mijn werk mag zijn.

Ik doe mijn uiterste best om de dieren een veilig gevoel te geven & een huiselijke sfeer te creëren.

Na 26 jaar sta ik altijd nog met een glimlach mijn werk te doen. Ik vind het leuk om voor jouw dieren te zorgen.

Als ervaring heb ik bij een dierenarts gewerkt en 8 jaar bij een dierenopvangcentrum, waar honden & katten werden ondergebracht.

Beweging

Hoeveel beweging een hond dagelijks nodig hangt af van het ras waartoe hij behoort, van zijn leeftijd & van zijn conditie. “Westies” bijvoorbeeld zijn dol op een flinke wandeling, maar een chihuahua is blij met een kort tripje buitenshuis. Voor alle honden geldt alsnog dat zij regelmatig moeten worden uitgelaten, gekoppeld aan een wandeling. Houdt de regelmaat erin, dan blijft de hond gezond. Soms kunt u met uw hond, die misschien niet gewend is om veel te wandelen, eens een marathonwandeling maken in het weekend. U hoeft zelf het aantal aangegeven kilometers niet te lopen als uw hond niet is aangelijnd. Uw hond loopt als het goed is twee keer zoveel als u, vooral als u onderweg met de bal of stok gooit en hem laat apporteren. Heeft u toch even iets te weinig tijd om met uw hond te wandelen?

Geen zorgen, ik zal ervoor zorgen dat uw hond lekker in beweging blijft!

Links

https://doggydoggy.app

Een reserveringssysteem voor leden.